GIBU NA BALI - transformační pobyt 5. - 15. března 2019

středa, 14. října 2015

landa gibu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mentor : Daniel Landa

místo :  resort Relax Bali, Kubu, Karangasem Bali

 

Tento unikátní pobyt s přídechem hlubokého spirituálního zážitku v prostředí balijské přírody nabízí možnost opravdové proměny a vnitřního rozvoje Vaší osobnosti. Jedná se o interaktivní program zaměřený nejen na cvičení a techniky osobnostního rozvoje, ale i na odhalování mocných spirituálních sil v člověku a rozšiřování obzorů vnímání života i světa jako hluboce prožitého uměleckého díla. Společně budeme odhalovat Vaše schopnosti pro zvládnutí  těžkých životních výzev, překonávání strachu, trémy, špatných nálad a obav. Nastavíte si zdravé sebevědomí a objevíte v sobě posvátný pramen vnitřní síly a energie.

Odhalíte i prožijete mocné kouzlo dechu i posvátnou sílu slova. Naučíte se lépe zvládat stres a kontrolovat negativní myšlenky. Cestou k trvalé radosti výrazně posílíte i svou emoční stabilitu. Ukážeme vám zázračné možnosti Vaší mysli. 

Tato Vaše cesta na Bali je cesta k vnitřnímu míru, harmonii a spokojenosti. Užijte si zábavu, odpočinek a nechte se dobít čarovnou energií.

 

 

RUNY  

   Runové semináře uvedené v harmonogramu akce se zaměřují zejména na runy Ansuz (vzduch), Lagu (voda), Uruz (oheň) Raidó (radost), Berkana (zdraví/příroda), Nót (statečnost), Mannaz (člověk/pravda).

 

PROGRAM :
 

1) 5.3.  Přílet na Bali a tranfer do resortu Relax Bali

 

2) 6.3.  Dopoledne odpočinek a vychutnávání čarovně krásné atmosféry Bali. Po obědě briefing a uvedení do magické nálady run, jak je můžeme využít, odkud pocházejí a co vše znamenají. Získáte úvodní přehled. První cvičení Vám pomohou ucítit jejich tajemnou energii zblízka. Večer malé posezení.

 

3) 7.3.  Dopoledne je připraven seminář runy Ansuz ve znamení vzduchu, dechu a ducha. Lehkost vytlačuje tíži a nesvobodu z těch nejhlubších úrovní. Odpoledne Vás čeká další runový seminář Ansuz, v němž osvětlíme původ a magickou moc slova. Osvojíte si nástroje, se kterými můžete úplně změnit svůj život. Po další zbytek dne si užijete osobního volna.

 

4) 8.3.  Čtvrtý den brzy ráno Vás čeká fascinující starobylý chrám Pura Lempuyang. V těchto posvátných místech pocítíte na vlastní kůži skutečnou hloubku runy Ansuz. Odpolední seminář plynule přejde do znamení vody Lagu. V podvečer Vás ještě čeká rozjímání s runou ohně Uruz a po něm dobrovolná možnost fyzického tréninku ve znamení této runy.

 

5) 9.3.  volný den - možnost relaxace, kajaku, masáže, šnorchlování, kurzu potápění, kurzu nádechového potápění, výletu, motovýletu, fotbalu, badmintonu, kulečníku a možnost cvičení jógy s instruktorem atd.

 

6) 10.3. Šestý den se ponese v duchu runy Berkana, v posvátném symbolu přírody a zdraví. Přesuneme se do nitra přírody v okolí posvátného jezera Bratan na seminář runy Berkana. V podvečer spočineme u prastarých stromů a následně nás čeká romantické přespání ve stanech s večerní tematickou rozpravou. Kde mizí staré zátěže a překážky, vytváří se prostor pro něco nového, čistého a tvůrčího. Náš cíl je najít, osvobodit a rozvinout neuvěřitelnou vlastní vnitřní sílu. K tomu je však potřeba uzemnit se, tedy splynout se zemí, dotknout se kořenů a vybudovat v sobě pevný základ.

 

7) 11.3. Ráno probudíme odvahu runou Nót intenzivním zážitkem vysoko v korunách stromů (různé úrovně přizpůsobené i naprostým začátečníkům). Na cestě zpátky navštívíme jeden z nejznámějších chrámů na Bali - Chrám Buddhy a poté si užijete své osobní volno. Večer skýtá dobrovolnou možnost tréninku v duchu ohně runy Uruz.

 

8) 12.3. volný den - možnost relaxace, kajaku, masáže, šnorchlování, kurzu potápění, kurzu nádechového potápění, výletu, motovýletu, fotbalu, badmintonu, kulečníku a možnost cvičení jógy s instruktorem atd.

 

9) 13.3. Dopoledne zahájíme runovým seminářem Lagu, odpoledne se přesuneme k vodopádu Les. Zde Vás čeká tematická Lagu rozprava, pak následuje očistná koupel pod posvátným vodopádem. Nedaleko vodopádu završí den Uruz oheň se závěrečným posezením a občerstvením v tropickém pralese.

 

10) 14.3. Dopoledne věnujeme odpočinku a osobnímu volnu. Poslední odpolední runový seminář je předehrou finále na čarovném místě kam se přesuneme odpoledne.  Ve skupinových cvičeních objevujevíme síly, které z našeho života činí mistrovské dílo. Po návratu na resort se zbytek večera ponese v duchu rozlučkového večírku.

 

11) 15.3. odjezd z resortu, odlet domů.

Postaráme se o takový program, abychom co nejefektivněji podpořili vytýčení nových cílů, proměnu osobnosti či zásadní změnu ve Vašem životě. Proto pracujeme nanejvýš flexibilně a obsahy, průběh a strukturu zařazujeme podle potřeb a celkové kondice skupiny i jednotlivců.

 

Ubytování - český resort Relax Bali, přímo uprostřed balijské přírody, na břehu korálového moře. Resort se postará i o další služby, jako je organizace výletů, transporty, potápění, masáže aj. V resortu se bezproblémově domluvíte česky.

Volný den = možnost relaxace, kajaku, masáže, šnorchlování, kurzu potápění, kurzu nádechového potápění, výletu, motovýletu, fotbalu, badmintonu, kulečníku a možnost cvičení jógy s instruktorem.

 

CENA : 44 900,- Kč

V ceně je zahrnuto:

Ubytování na 10 nocí se snídaní v bungalovech resortu Relax Bali ( 2 osoby v bungalovu )

6 dní transformačních cvičení a lekcí s lektory a mentorem

Dopravy a vstupy na všechny lekce v rámci semináře Gibu

Transfer z/na letiště nebo z jiného místa v Denpasaru a okolí do resortu Relax Bali

 

V ceně není zahrnuto:

Letenka na Bali do Denpasaru - cca od 18 000,-

Aktivity během osobního volna - dle Vašeho výběru

Jídlo kromě snídaně

Cestovní pojištění

 

Volitelně

Prodloužení pobytu v resortu Relax Bali před začátkem nebo po ukončení kurzu s Gibu

Možnost jedné osoby v bungalovu

Možnost ubytování v privátních tropických vilách s bazénem

Rezervace letenek a cestovní pojištění

 

Veškeré Vaše dotazy zodpoví a se vším pomůže naše kolegyně Eva Kreuzová na telefonním čísle: 602 344 534 nebo na mailu : info@relaxbali.cz  

 

 

CK Relax dive s.r.o.

 

 
Daniel LandaRelax Bali resort leží přímo u mořeRelax BaliRelax Bali - masážeRelax Bali- bazénRelax Bali - yoga pavilonBratanbohatá balijskánavštívíme chrámyPřímo u mořepod vodou před Relax Baliceremoniefdb111df3d8692d8c7cc027a7fd6_r16 9_w640_h360_g5fbd02d6290111e8b8efac1f6b220ee8image2308IMG_3702-3